Referenties

Scania production Zwolle

Scania Production Zwolle is Scania’s grootste en modernste assemblage fabriek in Europa. De Zwolse vestiging neemt maar liefst 60% van de jaarproductie van Scania voor haar rekening. Bedrijfszekerheid van techniek op de productielocatie is van groot belang.

Royal FloraHolland

De Royal FloraHolland is al meer dan honderd jaar dé marktplaats voor bloemen en planten en heeft onder andere locaties in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. (Klimaat-) automatisering op veiling locaties is van een heel andere orde dan in welke andere industrie dan ook. Dat vraagt om een maatwerk aanpak, gebruikmakend van open standaarden.

C&A

C&A heeft Regel Partners het vertrouwen gegeven om de gebouwbeheersystemen in Nederlandse en Belgische winkels te implementeren en te beheren. Door slimme toepassingen, zoals weersvoorspellend regelen, worden er kosten bespaard en bijgedragen aan de wens om duurzaam te ondernemen.

Maastricht University

De Maastricht University en Regel Partners zijn een langdurig partnership aangegaan voor gebouwautomatisering en systeemintegratie. Regel Partners zorgt er voor deze systemen eenduidig zijn ingericht, eenduidig alarmen worden gegeneerd en koppelingen met systemen van derden niet resulteren in een ondoorzichtige brei, maar professioneel geëngineerd en gedocumenteerd worden.

Brightlands Chemelot Campus

Samen met de Brightlands Campus is besloten om het gehele gebouwbeheersysteem onder te brengen in de Cloud. Regel Partners heeft hiervoor een professionele Cloud oplossing gekozen via KPN. Brightlands Campus betaalt een vaste fee per maand voor de beschikbaarheid van het systeem, inclusief updates en upgrades.

Amsterdam UMC

Regel Partners heeft het Amsterdam UMC voorzien van een open, modulair gebouwbeheersysteem waaronder automatiseringsproducten van verschillende fabrikanten te integreren zijn, zodat de beste oplossing voor ieder afzonderlijk vraagstuk gekozen kan worden binnen één ecosysteem.

DIFFER

De duurzaamheidsambities van DIFFER hebben zich op het vlak van gebouwautomatisering vertaald in verregaande integratie van regelingen op ruimteniveau voor klimaat, verlichting en zonwering, regelingen voor de inkoppeling naar een Warmte Koude Opslag systeem én langdurige monitoring van de installaties.

Vitens & Regel Partners

Om de continue levering en de kwaliteit van het drinkwater zeker te stellen optimaliseert Vitens de komende 5 jaar de security systemen én de bouwkundige beveiliging van de Vitens locaties in 5 provincies in samenwerking met Regel Partners B.V.

Radboud umc

Door intensieve, maar vooral constructieve samenwerking tussen het Radboudumc, de installerende partner en Regel Partners kon grootschalig onderhoud & vervanging plaatsvinden binnen de zeer korte tijdspanne van de "stop".