Al sinds 1992 staat Regel Partners als de grootste totaal System Integrator opdrachtgevers terzijde. Nederland is daarbij de primaire markt, met vestigingen in Hoevelaken (hoofdkantoor), Waalre, Meppel en Rotterdam heeft Regel Partners een landelijke dekking. 

De organisatie kent drie pijlers, Building Automation, System Integration en Intelligent Building. De Accountteam structuur garandeert een efficiënte overdracht van sales naar een uitvoering, een vlekkeloze uitvoering van projecten en uitstekende service na oplevering, want ook dit voert hetzelfde team uit. Het Kenniscentrum, ons vakinhoudelijke hart van het bedrijf, waar productontwikkeling en ondersteuning, research en kennisuitwisseling intern en extern plaatsvinden, dragen op hun beurt bij aan onze filosofie: Empowering people in buildings.  Daarnaast is Regel Partners ISO9001, ISO14001, ISO27001 en VCA gecertificeerd om zo de belangen van een ieder betrokken in onze activiteiten adequaat, duurzaam, gestructureerd en veilig te kunnen bedienen.

Opdrachtgevers waarderen ons vanwege onze innovatiekracht, knowhow en bewezen objectiviteit. We genieten het vertrouwen van opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren, waaronder (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, financiële dienstverleners, kennis- en opleidingsinstituten, multinationals, overheidsdiensten en industrie. Onze dienstverlening is transparant in alle opzichten: van offertes die niets te vragen overlaten tot heldere projectrapportages en service- en onderzoeksrapporten.