Gebouwen die zich aanpassen aan uw manier van werken

Wat u vandaag nog voor onmogelijk houdt, kan morgen werkelijkheid zijn. Nieuwe technologie maakt het mogelijk om slimme, adaptieve gebouwen te ontwerpen en in te richten. Intelligent building noemen we dat. Intelligent building oplossingen zorgen ervoor dat alles in het gebouw wordt afgestemd op waar er wanneer door wie wordt gewerkt. Door moderne apps worden gebruikers in de gelegenheid gesteld om zelf hun comfort te regelen, collega’s te vinden, ruimtes te boeken enzovoort. Gebouwbeheerders krijgen extra informatie om hun gebouw te optimaliseren, bijvoorbeeld optimalisatie van ruimtegebruik. Verlichting en klimaat afgestemd op gebruik en bezetting.

Zomaar een greep uit de mogelijkheden. We kunnen, als u dat wilt, daarbij gebruik maken van cloud-oplossingen en ‘The Internet of Things’. Dat is geen doel op zich, maar bespaart energie en middelen en maakt het werken gemakkelijker. Op die manier biedt intelligent building een duurzame meerwaarde voor uw organisatie en uw mensen. En daar draait het om: dat het voor mensen werkt. Wilt u nog een stap verder? Met data-analyse kunnen we u laten zien waar u winst kunt halen uit het verbeteren van installaties, het vergroten van de gebruikersefficiency of waar u de integrale veiligheid kunt vergroten. Wij gaan daarin een stap verder dan de techniek van vandaag. We nemen u mee in de mogelijkheden van morgen.

Smart Buildings, wij doen het anders

Met Smart Building controls, krijgt u niet alleen een oplossing waarmee gebruikers in de ruimte waar ze op dat moment verblijven temperatuur kunnen regelen, verlichting- en zonwering kunnen bedienen, parkeer- vergader- en werkplekken kunnen reserveren en collega’s of andere professionals kunnen vinden. Wanneer gewenst koppelen we het met een intelligent toegangssysteem en leveren we de benodigde data om slecht gebruikte locaties binnen uw gebouw aan te pakken.

Wij leveren niet één oplossing van één fabricaat, maar de oplossing die aansluit op uw wensen en ideeën en past bij uw investeringsbudget. Indien u al een intelligent infrastructuur in uw gebouw heeft en bijvoorbeeld gebruik kunt maken van gegevens uit uw wifi netwerk, kan die oplossing er anders uitzien dan wanneer alle intelligentie nog aangebracht moet worden. Hecht u veel waarde aan individuele bedienbaarheid en bezettingsgegevens, maar niet aan indoor navigatie? Dan optimaliseren wij ons voorstel daar op.

Meer inzicht zonder investering: de IoT link biedt uitkomst

We horen het vaker, u heeft nog een prima gebouwbeheerssysteem, maar toch klimaatklachten in uw gebouw. Of u wilt op eenvoudige wijze de bezetting van bepaalde gebouwdelen in kaart brengen. Een permanente oplossing is niet direct nodig.

Daarvoor heeft Regel Partners de IoT link ontwikkeld. Een oplossing met draadloze sensoren die geen gebruik maken van uw wifi, maar ‘stand alone’ ingezet kunnen worden waarbij de verzamelde data naar onze cloud gaat voor verdere analyse. Mocht het wenselijk zijn, dan zijn de sensoren ook te koppelen aan moderne gebouwbeheersystemen. De gemeten data kan dan op uw plattegronden weergegeven worden of de data wordt gebruikt voor data-analytics in combinatie met uw GBS data. Inmiddels wordt onze IoT link ook ingezet voor hele specifieke vraagstukken, conditiebewaking van bederfelijke producten in productie, warehouses of tijdens transport. Maar ook voor decentrale, flexibele conditie bewaking in flexibel onderzoeksruimtes of laboratoria.