Onze diensten

Regel Partners onderscheidt zich in de ambitie om continu te innoveren en u toekomstvaste oplossingen met praktische en financiële voordelen te bieden. Wij ontwikkelen vanuit de visie dat onze innovaties complementair moeten zijn aan gangbare oplossingen die u reeds van ons gewend bent. Graag geven wij u inzicht in de prachtige innovaties die Regel Partners zo uniek maken.

Via de kopjes onder diensten komt u bij een aantal van onze oplossingen. Hier vindt u informatie en kunt u inloggen op onze demo sites of op uw systeem via de veiligheidsbox.

Voor vragen of het maken van een afspraak voor een interactieve demonstratie kunt u contact opnemen met ons kantoor, 088 10 17 600.

Weersvoorspellend regelen, voorkom verspilling

U kent het wel: Het is ’s ochtends koud, u stookt uw pand aangenaam warm. Maar dan gaat de zon heerlijk schijnen en bent u ’s middags de warmte weer aan het weg koelen…Regel Partners heeft een unieke oplossing ontwikkeld om dit probleem tegen te gaan.

Op basis van actueel weerdata op postcodeniveau van partner Meteo Vista wordt verwarming en koeling met name aan het begin van de dag geregeld. Is het buiten rond het vriespunt en is het de verwachting dat het koud blijft, dan verwarmt uw installatie snel en efficiënt het gebouw. Heeft het alleen ’s nacht gevroren en wordt het overdag +12 graden? Dan houden we daar vast rekening mee dankzij onze slimme regelingen. Zo wordt onnodig energieverbruik voorkomen en binnenklimaat verder geoptimaliseerd.

 

Wilt u eens zien hoe dat eruit ziet? Neem eens een kijkje op onze demo site:

Klik hier voor de Meteo Module demo site

 

Als u meer informatie wenst kunt u productinformatie downloaden op onze download pagina.

Ga naar de download pagina

 

Met behulp van TeamViewer kan op een eenvoudige én veilige wijze hulp op afstand geboden worden door een medewerker van Regel Partners. Klik op de onderstaande snelkoppeling om een Hulp-op-afstand-sessie te starten en geef de medewerker van Regel Partners vervolgens uw ID en wachtwoord.

hulp of afstand starten