Minder is meer

Stel dat u met één applicatie weet dat alle systemen functioneren en hoe ze functioneren. En dat deze applicatie u attendeert op bijvoorbeeld een brandmelding, waarna u in één oogopslag de bijbehorende live camerabeelden kunt zien die worden voorgeschakeld. Al uw mensen maken gebruik van één en dezelfde user interface in plaats van verschillende ‘looks’ van de verschillende systemen. Door deze systemen met elkaar te integreren, zorgen interacties tussen die systemen voor het verhogen van zowel de beveiliging als het bijbehorend gebruikersgemak.

 

 

Echte systeemintegratie biedt maximale vrijheid. U kiest zelf het meest geavanceerde inbraaksysteem, de meest bewezen brandmeldcentrale en de beste camera’s. Wij zorgen ervoor dat u alles kunt beheren in één systeem.  Hierbij hoort ook het mogelijk maken nieuwe oplossingen te koppelen aan uw bestaande integratieoplossing, maar ook de mogelijkheid om uw systeem uit te breiden met bijvoorbeeld advanced video analytics of iris scanning.

Regel Partners is uw partner als het gaat om safety & security integratie. We leveren integratie oplossingen van meerdere toonaangevende fabricaten en breiden die uit met nieuwe functionaliteiten. Wij zijn altijd op zoek naar de optimale verhouding tussen het veiligheids- en beveiligingsniveau passend bij uw organisatie en de meest economische integrale oplossing die hier bij past. Met onze visie op integratie voorkomen wij een wildgroei aan systemen, immers minder is meer.

Integraties

CCTV & VMS

Camera’s integreren we merk onafhankelijk, direct in de applicatie of met een Video Management Systeem (VMS). Met deze CCTV en VMS integratie wordt het mogelijk om verschillende meldingen te koppelen aan een event, waarbij automatisch de juiste camerabeelden worden weergegeven. Dit kan bijvoorbeeld op een spotmonitor of op de videowall. Advanced video analytics van bijvoorbeeld AgentVI maakt het middels geautomatiseerde video-analyse mogelijk om gebeurtenissen van belang te detecteren en te signaleren en het effectief zoeken in opgenomen videobeelden te versnellen.

Brandmeld installaties

Verschillende brandmeldinstallaties, melden in één management applicatie. Een brandmelder in alarm wordt direct weergegeven op de plattegrond van de locatie, het camerabeeld wordt voorgeschakeld én de workflow voor universele afhandeling wordt direct gestart. De brand kan worden geverifieerd en de brandweer gealarmeerd. De brandweer ontvangt direct de juiste informatie en kan efficiënt en snel ter plekke worden begeleid. Alle ondernomen stappen worden keurig gelogd. Integratie verkleint de benodigde reactie tijd en vergroot veiligheid.

Toegangscontrole

Access control made easy, dat is het streven. Deuren bedienen met één klik op de plattegrond, integratie van verschillende merken in één overkoepelend systeem, statusmeldingen van de deuren, pasbeheer voor personeel vereenvoudigen, online en offline sloten , zomaar een greep uit de mogelijkheden. Migreren naar een nieuw systeem? We adviseren, ontwerpen en configureren onafhankelijk de best of breed systemen op de markt verkrijgbaar om zo een efficiënte combinatie te creëren tussen hard- en software.

Inbraak meldingen

Meldingen vanuit (verschillende) inbraaksystemen, worden gemeld, zichtbaar gemaakt op de plattegrond en via een vast protocol afgewikkeld en gelogd. Aan de melding gekoppelde camerabeelden worden automatisch voorgeschakeld. Zo ontstaat er een dossier voor verzekeraars, politie en justitie bestaande uit de melding, de camerabeelden en de logging van de handelingen. Het integreren van de verlichting of het inzetten van een drone voor aanvullende camera opnames (In pilot fase) voegt additionele waarde toe.

Intercom

Herkent u het? Bij het activeren van een intercom, heeft u geen beeld of een ‘fish-eye’ beeld uit de camera van het intercom systeem waardoor u nog niet goed ziet wie zich heeft gemeld. Door te integreren is eenvoudig ook het beeld van een naburige bewakingscamera bij te schakelen. Daarnaast komt direct de plattegrond in beeld ter plekke van de intercom en kan er met één klik op de deur of slagboom toegang worden verleend.

Ontruimings installatie

Door het ontruimingssysteem te integreren in een SMS kan de applicatie als een ‘life saving’ instrument dienen. Een BHV melding, bommelding of andere calamiteit kan door het SMS worden ondersteund door alle betreffende (hulp)verleners een bericht (page, sms, email) te sturen. Afhankelijk van het soort bericht kan er een plattegrond en camerabeeld meegestuurd worden om zo sneller en adequater te kunnen handelen.