Account teams

Dicht bij onze klanten en medewerkers staan, dat is het uitgangspunt. Daarom kent Regel Partners een platte en overzichtelijke organisatie. Onze klanten kunnen rekenen op een vast team met vaste contactpersonen. Vanuit deze accountteams leveren wij onze integrale diensten, of het nu om projecten of om service & beheeractiviteiten gaat, altijd met kennis van uw specifieke situatie. Dit maakt het werken met Regel Partners transparant en persoonlijk.

Voor nieuwe vraagstukken is een vaste Account Manager het aanspreekpunt, voor opdrachten een vaste Projectleider.

Kenniscentrum

Voor specifieke vraagstukken schakelt de Account Manager of Projectleider onze consultants of specialisten in van ons Kenniscentrum. In ons Kenniscentrum zijn de beste specialisten dagelijks actief met nieuwe innovatieve vraagstukken, het bundelen en delen van kennis en het begeleiden van hoog complexe systeem implementaties.

Onderzoek Smart Readiness Indicator (afstudeerplek)

Wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Regel Partners via telefoonnummer 088- 10 17 600 of stuur een mailtje naar vacatures@regelpartners.nl

Stage transitie manager kwaliteit/ veiligheidssysteem

Regel Partners zoekt enthousiaste stagiaires technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, of elektrotechniek die een bedrijfskundige opdracht willen uitvoeren.

Consultant Smart Buildings & Data Analytics

Zie je het als een uitdaging om onze klanten te helpen bij een transitie strategie naar ‘slimme gebouwen’? Dan zoeken we jou!

Sales Engineer binnendienst

Vertaal jij technische vraagstukken naar passende offertes? Dan zijn we op zoek naar jou! Vanwege sterke groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Sales Engineer binnendienst voor onze vestiging in Hoevelaken.