Account teams

Dicht bij onze klanten en medewerkers staan, dat is het uitgangspunt. Daarom kent Regel Partners een platte en overzichtelijke organisatie. Onze klanten kunnen rekenen op een vast team met vaste contactpersonen. Vanuit deze accountteams leveren wij onze integrale diensten, of het nu om projecten of om service & beheeractiviteiten gaat, altijd met kennis van uw specifieke situatie. Dit maakt het werken met Regel Partners transparant en persoonlijk.

Voor nieuwe vraagstukken is een vaste Account Manager het aanspreekpunt, voor opdrachten een vaste Projectleider.

Kenniscentrum

Voor specifieke vraagstukken schakelt de Account Manager of Projectleider onze consultants of specialisten in van ons Kenniscentrum. In ons Kenniscentrum zijn de beste specialisten dagelijks actief met nieuwe innovatieve vraagstukken, het bundelen en delen van kennis en het begeleiden van hoog complexe systeem implementaties.

Project Engineer Systeem Integratie

Zie je het als een uitdaging om software integraties te realiseren tussen CCTV, Fire, Safety- en security systemen binnen een universele grafische beheeromgeving? Heb jij affiniteit met ICT (netwerk, database en serveromgevingen)? Dan zoeken we jou!

Technisch Specialist Priva

Is het jouw passie om de meest complexe projecten te automatiseren met het Priva product, te werken aan standaardisatie van software en collega's vakinhoudelijk te begeleiden? Dan zoek we jou!

Project Engineer Priva voor duurzame klimaatinstallaties

Zie je het als een uitdaging om software te maken voor duurzame en geavanceerde klimaat installaties met de automatiseringsproducten van Priva? Dan zoeken we jou!

Junior Implementatie Consultant

Ben jij de Junior Implementatie Consultant die zich breed wil ontwikkelen in bedrijfskunde en techniek én deel zou willen nemen aan een Young Professional programma? Wij komen dan graag met je in contact!