Missie

Wij realiseren voor onze klanten de best passende en innovatieve automatiseringssystemen, die installaties in- en rondom gebouwen integreren, om zo bij te dragen aan de strategische doelstellingen. Wij zijn daarbij een integere partner voor al onze stakeholders en leveren een maximale bijdrage aan het verduurzamen van gebouwen, installaties en systemen.

Visie

ICT ontwikkelingen maken het mogelijk dat steeds meer systemen in en rond gebouwen gekoppeld kunnen worden op basis van open technologie en innovatie. Regel Partners is dé partner die voor haar klanten de continue stroom aan nieuwe technische integratie mogelijkheden vertaalt naar werkelijke meerwaarde. Hiermee maken we geavanceerde technologie eenvoudig voor klanten door ze te begeleiden (consultancy), projecten te realiseren maar vooral ook te beheren. Onze visie vullen we samen in met onze partners. Hierbij vullen we elkaar aan en respecteren we elkaars kernexpertise.

Project Engineer System Integration

Ben jij een gedreven engineer met affiniteit voor Security oplossingen? Dan zoeken we jou! Vanwege sterke groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar Project engineers voor diverse vestigingen.

Project Engineer Building Automation

Zijn gebouwen bij jou ‘In Control’? Dan zoeken wij jou! Vanwege sterke groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar Project engineers voor diverse vestigingen.

Projectleider Intelligent Buildings

Ben jij die communicatief sterke duizendpoot? Dan zijn we op zoek naar jou! Vanwege sterke groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Projectleider Intelligent Buildings voor onze vestiging in Hoevelaken.

Technisch of commercieel Traineeship

Start je carrière als technisch of commercieel trainee bij een innovatieve organisatie die marktleider is in Building Automation, System Integration en Intelligent Buildings.