Missie

Wij realiseren voor onze klanten de best passende en innovatieve automatiseringssystemen, die installaties in- en rondom gebouwen integreren, om zo bij te dragen aan de strategische doelstellingen. Wij zijn daarbij een integere partner voor al onze stakeholders en leveren een maximale bijdrage aan het verduurzamen van gebouwen, installaties en systemen.

Visie

ICT ontwikkelingen maken het mogelijk dat steeds meer systemen in en rond gebouwen gekoppeld kunnen worden op basis van open technologie en innovatie. Regel Partners is dé partner die voor haar klanten de continue stroom aan nieuwe technische integratie mogelijkheden vertaalt naar werkelijke meerwaarde. Hiermee maken we geavanceerde technologie eenvoudig voor klanten door ze te begeleiden (consultancy), projecten te realiseren maar vooral ook te beheren. Onze visie vullen we samen in met onze partners. Hierbij vullen we elkaar aan en respecteren we elkaars kernexpertise.

Onderzoek Smart Readiness Indicator (afstudeerplek)

Wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Regel Partners via telefoonnummer 088- 10 17 600 of stuur een mailtje naar vacatures@regelpartners.nl

Stage transitie manager kwaliteit/ veiligheidssysteem

Regel Partners zoekt enthousiaste stagiaires technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, of elektrotechniek die een bedrijfskundige opdracht willen uitvoeren.

Consultant Smart Buildings & Data Analytics

Zie je het als een uitdaging om onze klanten te helpen bij een transitie strategie naar ‘slimme gebouwen’? Dan zoeken we jou!

Sales Engineer binnendienst

Vertaal jij technische vraagstukken naar passende offertes? Dan zijn we op zoek naar jou! Vanwege sterke groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Sales Engineer binnendienst voor onze vestiging in Hoevelaken.