Missie

Wij realiseren voor onze klanten de best passende en innovatieve automatiseringssystemen, die installaties in- en rondom gebouwen integreren, om zo bij te dragen aan de strategische doelstellingen. Wij zijn daarbij een integere partner voor al onze stakeholders en leveren een maximale bijdrage aan het verduurzamen van gebouwen, installaties en systemen.

Visie

ICT ontwikkelingen maken het mogelijk dat steeds meer systemen in en rond gebouwen gekoppeld kunnen worden op basis van open technologie en innovatie. Regel Partners is dé partner die voor haar klanten de continue stroom aan nieuwe technische integratie mogelijkheden vertaalt naar werkelijke meerwaarde. Hiermee maken we geavanceerde technologie eenvoudig voor klanten door ze te begeleiden (consultancy), projecten te realiseren maar vooral ook te beheren. Onze visie vullen we samen in met onze partners. Hierbij vullen we elkaar aan en respecteren we elkaars kernexpertise.

Wij zoeken een enthousiaste Sales Engineer

Voor onze vestigingen zien we uit naar versterking door een enthousiaste Sales Engineer. Je komt te werken op het kantoor dat voor jou de meest gunstigste ligging heeft regionaal. We hebben een prachtig hoofdkantoor in Hoevelaken langs de snelweg en diverse andere kantoren in Rotterdam, Waalre en Meppel.

Kom 26 oktober aanstaande ook naar de Unica Career Experience bij ons op kantoor! Ondek de wereld van gebouwautomatisering!

Kom 26 oktober 2023 ook naar de Unica Career Experience bij ons op kantoor op De Beek 18 te Hoevelaken! Ontdek de wereld van de gebouwautomatisering!

Werkvoorbereider/Assistent Projectleider

Als Werkvoorbereider / Assistent Projectleider bij Regel Partners ben je verantwoordelijk voor het verrichten van de werkvoorbereiding en (software) engineering van projecten en het daarbij realiseren en calculeren van meer- en minderwerk.

Project Engineer Priva voor duurzame klimaatinstallaties

Zie je het als een uitdaging om software te maken voor duurzame en geavanceerde klimaat installaties met de automatiseringsproducten van Priva? Dan zoeken we jou!