Uw gebouw met de nieuwste technieken voor remote beheer

Wanneer installaties remote moeten worden ontsloten, gebeurt dit nog vaak op traditionele manieren. Met namen en wachtwoorden, die niet beheerd worden. Wie kan er eigenlijk allemaal toegang krijgen tot uw installatie? Toch geen ongewenste personen? In de tijden van Hackers en Malware is dit een gedachte die we graag niet willen hebben. Maar wat kan er aan worden gedaan?

Regel Partners kan deze zorg wegnemen met onze vernieuwde veiligheidsbox. Deze box kan meer dan dat het in eerste instantie doet vermoeden.

Met een Industry 4.0 gecertificeerde veiligheidsbox die voldoet aan de Reference Architecture Model Industrie 4.0 (RAMI4.0) refererend aan de IEC / PAS 62443-3. Deze criteria samen met de authenticatie middels X.509 Certificaten en AES encryptie zorgen voor een uitstekende veiligheid. Bovendien worden beveiligingsupdates automatisch verzorgd via centrale administratie.

De veiligheidsbox kan uw installatie ontsluiten via 2G, 3G, 4G en Wifi en Ethernet (ADSL). Juist vanwege de toepasbaarheid met connecties naar bekende gebouwbeheer systemen en controllers maakt dit apparaat interessant. Het beveiligt “onveilige” protocollen middels AES encryptie.

Maar wat betekent dit in de praktijk?

  • ICT breed geaccepteerd
  • Plug & Play plaatsen
  • Centrale administratie van toegangsbeheer en updates
  • Wie is wanneer en waar aangemeld (audit)
  • Eenvoudige verbinden
Veiligheidsbox als GSM modem

Binnenkort zetten de mobiele netwerken de ondersteuning op CSD Data stop. KPN doet dit, naar verwachting, eind 2017. Hierdoor moeten controllers, die nu nog met seriële CSD data communiceren, overgezet worden naar een moderne manier van communiceren. Is uw installatie nog niet aan vervanging toe en wilt u wel gebruik blijven maken van de remote toegang tot uw installatie dan kan dit met onze veiligheidsbox. Oude techniek in een nieuw keurslijf van veiligheid.

Veiligheidsbox als mail server

Nieuwe controllers maken steeds meer gebruik van nieuwe manieren om storingen en meldingen te versturen via mail. Beschikt u niet over de toegang tot een mailserver die de mail verstuurt, dan kan de veiligheidsbox dit voor u oplossen.

 

 

 

 

 

 

 

Veiligheidsbox als remote COM poort

Het kan allemaal, en meer, met de veiligheidsbox van Regel Partners. We hebben onze veiligheidsbox onder andere geïmplementeerd voor opdrachtgevers in het wetenschappelijk onderwijs, sport en recreatie, scholen en ziekenhuizen. Wilt u meer weten dan kunt u vragen naar dhr. Eduard de Jong.