Regel Partners heeft de ambitie om continu te innoveren om u zo toekomstvaste oplossingen met praktische en financiële voordelen te bieden. Wij ontwikkelen vanuit de visie dat onze innovaties complementair moeten zijn aan de gangbare oplossingen die u al van ons kent. Graag geven wij u inzicht in de prachtige innovaties die Regel Partners zo uniek maken.

SYSTEM INTEGRATION

Minder is meer

Stel dat u met één applicatie weet dat én hoe alle systemen functioneren. En dat deze applicatie u attendeert op bijvoorbeeld een brandmelding, waarna u in één oogopslag de bijbehorende live camerabeelden kunt zien die worden voorgeschakeld. Al uw mensen maken gebruik van één en dezelfde user interface in plaats van verschillende ‘looks’ van de verschillende systemen.

Lees meer

BUILDING AUTOMATION

Uw gebouw is dé plek waar u uw ambities wilt realiseren

Om dat te kunnen, heeft u mensen en middelen nodig. Die middelen moeten ervoor zorgen dat uw mensen optimaal kunnen functioneren. En naarmate uw mensen beter functioneren, zullen ze ook beter presteren. Een optimaal werkklimaat is dan een voorwaarde, met een aangename temperatuur, voldoende frisse lucht en goede verlichting. Met de juiste installaties kunt u dat realiseren.

Lees meer

INTELLIGENT BUILDINGS

Onze wereld verandert razendsnel

Wat u vandaag nog voor onmogelijk houdt, kan morgen werkelijkheid zijn. Nieuwe technologie maakt het mogelijk om slimme, adaptieve gebouwen te ontwerpen en in te richten. Intelligent building noemen we dat. Intelligent building oplossingen zorgen ervoor dat alles in het gebouw wordt afgestemd op waar er wanneer door wie wordt gewerkt. Door moderne applicaties worden gebruikers in de gelegenheid gesteld om zelf hun comfort te regelen, collega’s te vinden, ruimtes te boeken enzovoort.

Lees meer