Uw gebouw is dé plek waar u uw ambities wilt realiseren

Uw gebouw is dé plek waar u uw ambities wil realiseren

Om dat te kunnen, heeft u mensen en middelen nodig. Die middelen moeten ervoor zorgen dat uw mensen optimaal kunnen functioneren. En naarmate uw mensen beter functioneren, zullen ze ook beter presteren. Een optimaal werkklimaat is dan een voorwaarde, met een aangename temperatuur, voldoende frisse lucht en goede verlichting. Met de juiste installaties kunt u dat realiseren. Regel Partners zorgt ervoor dat alle gebouwgebonden installaties optimaal op elkaar zijn afgestemd, door gebruik te maken van open automatiseringssystemen.

In plaats van dat u gebonden bent aan één merk of fabricaat kunt u systemen van verschillende generaties onder één overkoepelend platform plaatsen. Dat betekent maximaal economisch rendement tegen minimale kosten. En een uniforme aansturing van alle klimaat en comfort functies, zodat alles en iedereen optimaal kan presteren. Of het nu gaat om werkprocessen in een kantooromgeving, ziekenhuis, laboratorium, onderwijsomgeving, industrieel productieproces of een hospitality omgeving. Wij zorgen voor een optimaal geautomatiseerd omgevingsklimaat.

Data analytics & artificial intelligence, de nieuwe manier van gebouwen verbeteren

Nederland kent vele waardevolle gebouwen, toch is in 70% van deze gebouwen het comfort niet optimaal. In meer dan 25% van de gebouwen wordt te veel energie verbruikt. Dat weten we al lang, maar het verbeteren van prestaties van gebouwen was lange tijd een taai probleem. Met moderne analytics tooling komt daar verandering in. Regel Partners biedt hiervoor verschillende oplossingen, waaronder Coppertree Analytics voor data-analyse van alle relevante data met betrekking tot installaties en gebruik van het gebouw en Priva Eco voor het beter aansturen van klimaatinstallaties op basis van artificial intelligence. Beide oplossingen zijn toepasbaar in combinatie met alle moderne gebouwbeheersystemen.

Met data-analytics en artificial intelligence helpen wij onze klanten vloeroppervlak beter te benutten, comfort te verbeteren, de inzet van installaties te optimaliseren en energie te besparen. Daarnaast zetten data-analytics vaak in om de goede werking van de door ons geleverde systemen aan te tonen.

Performance management, in één oogopslag inzicht in uw installatie

Het Performance Management Systeem creëert een waardevolle, aanvullende management informatielaag bovenop een gebouwautomatiseringssysteem. Dit levert snel en efficiënt inzicht in het gedrag van uw gebouw en installaties. Systematisch verbeteren en kosten reduceren wordt een stuk eenvoudiger. Onderzoek toont aan dat investeringen in monitoring een korte terugverdientijd kennen. Op eenvoudige wijze heeft u als eigenaar of gebruiker op meerdere niveaus inzicht in bijvoorbeeld storingsgedrag, storingsduur, energieverbruik en andere relevante parameters. Het performance management systeem geeft u antwoorden waar een gebouwbeheersysteem niet in voorziet.

Als u meer informatie wenst kunt u productinformatie downloaden op onze download pagina.

Ga naar de download pagina

 

Beheer van uw gebouwbeheersysteem, maximale bedrijfszekerheid en uniformiteit

Het goed beheren van uw gebouwbeheersysteem en gekoppelde installaties is werk voor specialisten. Regel Partners biedt daarom een uitgekiend pakket aan diensten. Van afstandsbeheer tot ondersteuning op locatie. Van softwarematig beheer en onderhoud, systeem optimalisaties tot aan inspectie van besturingskasten.

Deze diensten leveren we ook wanneer het gebouwbeheersysteem niet door Regel Partners is geleverd. Door voor onze opdrachtgevers de implementatie standaard te bewaken, dragen we er zorg voor dat er een uniform systeem wordt opgeleverd. Alle betrokken partijen implementeren volgens de standaard, waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd en er één overzichtelijk systeem kan worden opgeleverd.

De beheertaak nemen wij zo serieus dat, indien u kiest voor remote beheer wij altijd zorg dragen voor een industriële beveiligingsoplossing volgens onze ISO 27001 certificering, zowel voor uw en als onze veiligheid. Ook kunnen wij de beschikbaarheid van uw gebouwbeheerssystemen continu bewaken indien u een verbinding heeft met onze beheercentrale.