Nieuws

COVID-19 versneller van ontwikkelingen in gebouwautomatisering

Hoe leidt de COVID-19-pandemie tot veranderingen in de gebouwautomatisering? Gerben de Haan, Sales Manager bij Siemens voor HVAC-oplossingen, ging hierover in gesprek met Antoine Brunink, verantwoordelijk voor Regel Partners en het cluster Building Intelligence binnen Unica.

Richard doet mee aan de Welloop 2020

Collega Richard heeft vanuit zijn vakantieadres bijgedragen aan de Welloop 2020 van de Unica Foundation door een fietstocht te maken op Schiermonnikoog

Hans de Jong met pensioen

Na 14 jaar Regel Partners gaat onze gewaardeerde collega Hans de Jong per 1 augustus genieten van zijn pensioen. We wensen Hans en zijn gezin veel geluk en liefde toe.

Jo Harmsen met pensioen

Na 31 jaar werkzaam te zijn geweest bij Unica, waarvan de laatste 13 jaar bij Regel Partners, hebben we op 1 juli afscheid genomen van Jo Harmsen. Naast een enorme schat aan kennis en ervaring verlaat hiermee een enorm gewaarde collega ons bedrijf.

Radboudumc hoofdgebouw

Regel Partners, onderdeel van het cluster Unica Building Intelligence, gaat samen met ENGIE Building Automation de gehele gebouwautomatisering verzorgen voor de nieuwe hoofdentree van het Radboudumc in Nijmegen.

Siemens en Regel Partners zetten zich in voor uw digitale veiligheid

Cyber Security binnen de meet- en regeltechniek wordt helaas nog te vaak onderbelicht. Siemens en Regel Partners reduceren cyberrisico’s tot een minimum door de regie in handen te nemen.

Nieuwe meldkamer TU Delft

Na een aanbestedingstraject, met een heldere uitvraag aan de hand van een PvE van de P&R Groep, gebaseerd op de EMVI methodiek heeft de TU Delft onlangs Regel Partners de opdracht gegund om de centrale meldkamer opnieuw in te richten.

IoT en Room control geïntegreerd

Veranderingen in de samenleving stellen nieuwe eisen aan werklocaties en daarmee gebouwen. Gebouwen worden flexibeler in gebruik en we willen meer informatie uit een gebouw halen om gebouwen én installaties aan te kunnen passen aan haar gebruikers.

Versnelde uitrol veilige remote verbindingen

Met moderne technologie voor remote beheer kan toch 24/7 de benodigde ondersteuning geboden worden zonder de noodzaak van on site aanwezigheid. Regel Partners kan binnen 24 uur een beveiligde verbinding realiseren voor beheer op afstand, zodat u geholpen kunt worden wanneer dat nodig is.