Nieuws

Radboudumc hoofdgebouw

Regel Partners, onderdeel van het cluster Unica Building Intelligence, gaat samen met ENGIE Building Automation de gehele gebouwautomatisering verzorgen voor de nieuwe hoofdentree van het Radboudumc in Nijmegen.

Siemens en Regel Partners zetten zich in voor uw digitale veiligheid

Cyber Security binnen de meet- en regeltechniek wordt helaas nog te vaak onderbelicht. Siemens en Regel Partners reduceren cyberrisico’s tot een minimum door de regie in handen te nemen.

Nieuwe meldkamer TU Delft

Na een aanbestedingstraject, met een heldere uitvraag aan de hand van een PvE van de P&R Groep, gebaseerd op de EMVI methodiek heeft de TU Delft onlangs Regel Partners de opdracht gegund om de centrale meldkamer opnieuw in te richten.

IoT en Room control geïntegreerd

Veranderingen in de samenleving stellen nieuwe eisen aan werklocaties en daarmee gebouwen. Gebouwen worden flexibeler in gebruik en we willen meer informatie uit een gebouw halen om gebouwen én installaties aan te kunnen passen aan haar gebruikers.

Versnelde uitrol veilige remote verbindingen

Met moderne technologie voor remote beheer kan toch 24/7 de benodigde ondersteuning geboden worden zonder de noodzaak van on site aanwezigheid. Regel Partners kan binnen 24 uur een beveiligde verbinding realiseren voor beheer op afstand, zodat u geholpen kunt worden wanneer dat nodig is.

Vakbeurs facilitair & gebouwbeheer

Regel Partners en Brand Control Rooms hebben met veel plezier weer deelgenomen aan de Vakbeurs facilitair & gebouwbeheer 2020

ISO 27001 gecertificeerd

Regel Partners heeft zich gecertificeerd volgens de ISO 27001 norm voor al onze bedrijfsprocessen, van sales tot systeem ontwerp en van finance tot (remote) beheer.

Uw GBS veilig

Regel Partners reduceert cyberrisico’s tot een minimum door de regie in handen te nemen. Wij ondersteunen met onze integrale dienstverlening alleen gebouwbeheersystemen wanneer die voorzien zijn van adequate beveiliging en dragen zorg voor adequate back-ups.

Regel Partners opent 4e vestiging in Rotterdam

We zijn eigenlijk al jaren actief in de regio, maar gezien de forse groei van onze activiteiten in Zuidwest Nederland hebben wij besloten een 4e vestiging te openen in Rotterdam.