Nieuws

Kom 26 oktober aanstaande ook naar de Unica Career Experience – Ontdek de wereld van de gebouwautomatisering

Kom ook naar de Unica Career Experience! Als onderdeel van Unica Building Intelligence ontmoeten wij je graag en gaan we graag met je in gesprek over carrière mogelijkheden binnen Regel Partners! Ontdek de wereld van de gebouwautomatisering!

SMARTERR®, de nieuwe Smart Building oplossing van Regel Partners

Met SMARTERR® realiseert Regel Partners een adaptief en toekomstbestendig Smart Building Concept met voordelen op ieder vlak. SMARTERR® is een volledig ontwikkelt Smart Building concept met oplossingen van A-merk fabrikanten die uitsluitend communiceren op basis van standaard open ‘industry protocollen’.

Weet u wat de NIS2 Directive voor uw organisatie betekent?

In Europa hebben we te maken met een toenemende cyberdreiging. Om deze dreiging het hoofd te kunnen bieden, is de Europese commissie akkoord gegaan met de NIS2 richtlijn (Network and Information Systems directive-2) als opvolger van de NIS-1.

Consultancy en integratie traject bij Booking.com

Met dit mooie consultancy traject kunnen wij onze kennis en ervaring in dienst stellen van Booking.com om zo een deel van dit omvangrijke project in goede banen te sturen. Regel Partners heeft ook de opdracht mogen ontvangen voor de implementatie van de safety en security systemen in een bovenliggend Security Management Systeem.

Oplevering van de meldkamer TU Delft gevierd met taart

Fase 1, de oplevering van een overkoepelend fabricaat onafhankelijk Security Management Systeem voor de integratie van security systemen met inbegrip van video integratie in een videowall en de fysieke inrichting van de meldkamer met nieuw ergonomisch meubilair, gevierd met taart

Een slim concept voor Smart Buildings

Als specialist in Smart Building oplossingen biedt Regel Partners nu een nieuw ‘doorgroei concept’ met 3 niveaus van Smart. Beginnend met ‘een Smart klimaat’ en wanneer gewenst doorgroeiend tot ‘Smart facility management’ .

Kwetsbaarheid in software

Via het Nationaal Cyber Security Centrum hebben we vernomen dat er een belangrijke kwetsbaarheid kan zitten in software die gebruik maakt van de Log4j bibliotheek van Apache.

Bits, Bricks & Behaviour 2021

Op 9 november a.s. vindt van 09.15 tot 18.00 in De Kuip te Rotterdam de conferentie Bits, Bricks & Behaviour plaats. Regel Partners is als exposant aanwezig en staat u dan ook graag te woord. De basis voor die slimme gebouwen ligt in sensoren, communicatietechniek, systeemintegratie en gebouwbeheersystemen. Met dit alles kunt u kennismaken tijdens de conferentie Bits, Bricks & Behaviour op deze prachtige locatie.

Smart Buildings 2021

Op donderdag 7 oktober as vindt van 09.30 tot 18.00 uur in de Woonindustrie Nieuwegein het event “Smart Buildings” plaats. Dit is hét tweejaarlijkse event over gebouwautomatisering, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Regel Partners is trotse partner van dit event. Zien we u daar?