Nieuws

Smart Buildings 2021

Op donderdag 7 oktober as vindt van 09.30 tot 18.00 uur in de Woonindustrie Nieuwegein het event “Smart Buildings” plaats. Dit is hét tweejaarlijkse event over gebouwautomatisering, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Regel Partners is trotse partner van dit event. Zien we u daar?

Gezond gebouw met ‘OWL’

Wij kunnen ‘OWL’ uitbreiden met onze analysesoftware om uw gebouw verder gezond te maken. Goed ventileren is immers noodzakelijk voor een gezond en prettig binnenklimaat. Het helpt ook om de overdracht van luchtweginfecties, zoals COVID-19, te beperken

Bits, Bricks & Behaviour 2020

Regel Partners isal jaren exposant tijdens de conferentie Bits, Bricks & Behaviour van de FHI branche gebouwautomatisering. Dit jaar is de invulling vanwege de COVID pandemie volledig digitaal en vormgegeven in de ‘Week van de Gebouw Automatisering’. Wij ondersteunen ook dit jaar de conferentie. Bent u erbij?

Gebouwen ‘COVID’ veiliger door ‘OWL’

‘Hoe meet ik én maak ik duidelijk aan medewerkers, studenten of bezoekers, dat de maximale capaciteit van een ruimte bereikt is?’ en “Hoe verlaag ik de COVID-19 risico’s zoveel mogelijk?’ Regel Partners biedt hiervoor een oplossing met het ‘OWL’ concept.

COVID-19 versneller van ontwikkelingen in gebouwautomatisering

Hoe leidt de COVID-19-pandemie tot veranderingen in de gebouwautomatisering? Gerben de Haan, Sales Manager bij Siemens voor HVAC-oplossingen, ging hierover in gesprek met Antoine Brunink, verantwoordelijk voor Regel Partners en het cluster Building Intelligence binnen Unica.

Richard doet mee aan de Welloop 2020

Collega Richard heeft vanuit zijn vakantieadres bijgedragen aan de Welloop 2020 van de Unica Foundation door een fietstocht te maken op Schiermonnikoog

Hans de Jong met pensioen

Na 14 jaar Regel Partners gaat onze gewaardeerde collega Hans de Jong per 1 augustus genieten van zijn pensioen. We wensen Hans en zijn gezin veel geluk en liefde toe.

Jo Harmsen met pensioen

Na 31 jaar werkzaam te zijn geweest bij Unica, waarvan de laatste 13 jaar bij Regel Partners, hebben we op 1 juli afscheid genomen van Jo Harmsen. Naast een enorme schat aan kennis en ervaring verlaat hiermee een enorm gewaarde collega ons bedrijf.

Radboudumc hoofdgebouw

Regel Partners, onderdeel van het cluster Unica Building Intelligence, gaat samen met ENGIE Building Automation de gehele gebouwautomatisering verzorgen voor de nieuwe hoofdentree van het Radboudumc in Nijmegen.