Nieuws

Versnelde uitrol veilige remote verbindingen

Met moderne technologie voor remote beheer kan toch 24/7 de benodigde ondersteuning geboden worden zonder de noodzaak van on site aanwezigheid. Regel Partners kan binnen 24 uur een beveiligde verbinding realiseren voor beheer op afstand, zodat u geholpen kunt worden wanneer dat nodig is.

Vakbeurs facilitair & gebouwbeheer

Regel Partners en Brand Control Rooms hebben met veel plezier weer deelgenomen aan de Vakbeurs facilitair & gebouwbeheer 2020

ISO 27001 gecertificeerd

Regel Partners heeft zich gecertificeerd volgens de ISO 27001 norm voor al onze bedrijfsprocessen, van sales tot systeem ontwerp en van finance tot (remote) beheer.

Uw GBS veilig

Regel Partners reduceert cyberrisico’s tot een minimum door de regie in handen te nemen. Wij ondersteunen met onze integrale dienstverlening alleen gebouwbeheersystemen wanneer die voorzien zijn van adequate beveiliging en dragen zorg voor adequate back-ups.

Regel Partners opent 4e vestiging in Rotterdam

We zijn eigenlijk al jaren actief in de regio, maar gezien de forse groei van onze activiteiten in Zuidwest Nederland hebben wij besloten een 4e vestiging te openen in Rotterdam.

Energiemonitoring op de Universiteit Twente

Regel Partners B.V. - System Integrators met inhoud heeft de naregelingen vervangen door de moderne Priva Touchpoint One.

Beëindiging ondersteuning Windows XP, is uw GBS veilig?

Regel Partners B.V. - System Integrators met inhoud heeft de naregelingen vervangen door de moderne Priva Touchpoint One.