Regel Partners

Een slim concept voor Smart Buildings

  • Regel Partners

Smart Building is een heel breed begrip. Voor de een is een gebouw Smart met slimme aanwezigheidssensoren en een mooie bedien App voor het klimaat.  Voor een ander maakt een geïntegreerde totaaloplossing van intelligente sensoren met intuïtieve gebruiker applicaties zoals bijvoorbeeld voor indoornavigatie, gecombineerd met applicaties die facilitaire professionals de juiste inzichten geven om hun dienstverlening te verbeteren, een gebouw Smart.

De vragen die wij als Regel Partners krijgen op het gebied van Smart zijn breed en stuk voor stuk prachtig om in te vullen. Toch hebben wij ons de vraag gesteld, kan het niet slimmer?  En dat kan!

 

Als specialist in Smart Building oplossingen biedt Regel Partners nu een nieuw ‘doorgroei concept’ met 3 niveaus van Smart. Beginnend met ‘een Smart klimaat’ en wanneer gewenst doorgroeiend tot ‘Smart facility management’ .

Onze oplossingen zijn daarbij schaalbaar, zijn gebaseerd op open technologie én voor iedere ‘bouwsteen’ in het concept heeft u de keuze uit meerdere producten van toonaangevende fabrikanten.  Hiermee garanderen wij dat uw Smart building mee kan groeien met ontwikkelen én dat u nooit vast zit aan één oplossing.

Meer weten? Dit vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. U kunt ons bereiken op 088-1017600