Cloud computing is niet meer weg te denken in de samenleving, toch heeft het nog lang geduurd voordat Cloud computing ingezet werd voor gebouwbeheersystemen. Regel Partners was het eerste bedrijf dat een gebouwbeheersysteem in de Cloud aanbood voor het beheren van meer van 25 gebouwen.

Waarom Cloud computing?

Gebouwbeheersystemen communiceren tegenwoordig ook over IP netwerken, vaak via het ICT netwerk van de opdrachtgever. Een gebouwbeheersysteem is voor een IT afdeling vaak een vreemde ‘eend in de bijt’, vanuit de IT afdeling bezien een product uit een ander domein. In dit domein zijn de risico’s op bedrijfsvoering, netwerkveiligheid en het updateproces van de applicatie moeilijk te doorgronden, waardoor er onevenredig veel aandacht naar uit gaat (hoe bedrijfszeker en veilig deze oplossingen ook zijn). Cloud computing brengt hiervoor een oplossing, het ‘outsourcen’ van het GBS.

Regel Partners biedt verschillende Cloud oplossingen; bij de fabrikant van het automatiseringsproduct of in eigen beheer in samenwerking met zusterbedrijf Unica ICT Solutions.

De grote voordelen zijn:

  • Geen investering meer in het GBS, u betaalt een vast bedrag per maand.
  • Altijd de laatste versie van de GBS software, u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de technische levensduur van de oplossing.
  • Geen zorgen over de impact van het GBS op uw bedrijfsnetwerk.
  • Geen zorgen over de continuïteit van uw GBS bij updates & upgrades op uw netwerk.
  • En last but not least, altijd een veilige omgeving.

Eens een kijkje nemen? Log in door op onderstaande link te klikken:

Uw gepersonaliseerde toegang

Login: demo  Wachtwoord: D3mo!RP1