Systeemintegratie

Vitens

  • Systeemintegratie
  • Industrie
  • Security Management Systeem

Vitens wint, zuivert en levert drinkwater. Drinkwater dat betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam is. Omdat water van levensbelang is, heeft Vitens als grootste drinkwaterbedrijf een grote verantwoordelijkheid. En die neemt Vitens zeer serieus; dagelijks zetten ruim 1.400 Vitensers hun passie en vakmanschap in om kraanwater van topkwaliteit te leveren. Vitens doet er alles aan om de bronnen schoon te houden en schoon te krijgen. Daarvoor moet de grond en alles erboven ook schoon én veilig zijn.

Om de continue levering en de kwaliteit van het drinkwater zeker te stellen optimaliseert Vitens de komende 5 jaar de security systemen én de bouwkundige beveiliging van de Vitens locaties in 5 provincies in samenwerking met Regel Partners B.V. Dit doet Vitens door één centraal Security Management Systeem (SMS) te implementeren en de security systemen van de locaties in de 5 provincies hierop aan te sluiten en visualiseren.

Het centraal Security Management Systeem geeft Vitens de mogelijkheid de securitysystemen op de locaties te bedienen en beheren. Waarbij gestreefd wordt naar een eenduidige en uniforme presentatie en bediening van alle security systemen. Regel Partners is bijzonder trots dat zij samen met haar partners een mooi project als dit mag realiseren.

Als Systemintegrator heeft Regel Partners over de jaren veel ervaring opgedaan met het realiseren van soortgelijke projecten. Regel Partners heeft zich dan ook weten te onderscheiden door altijd het best passende en meest vooruitstrevende geïntegreerde oplossing te bieden aan haar klanten.