Building Automation

Brightlands Chemelot Campus

  • Building Automation
  • Campus
  • Building Automation

De Brightlands Chemelot Campus is “the creative breeding ground for innovation in smart materials and sustainable manufacturing”. Het veelzijdige karakter van de campus bestaande uit productie-, pilot plant en verschillende laboratoria vraagt om een buitengewoon veelzijdige en flexibele automatisering van gebouw gebonden systemen.

 

De veelheid aan IT gerelateerde systemen op de Campus vraagt daarbij om een uitgekiende visie op (cyber) security. Kantoorautomatisering, productieautomatisering, security systemen en gebouwautomatisering oplossingen stellen allemaal hun eigen eisen. Op een locatie met een omvang en complexiteit van de Brightlands Chemelot Campus laten die eisen zich niet altijd allemaal verenigen binnen acceptabele kosten.

Samen met de Brightlands Campus is besloten om het gehele gebouwbeheersysteem onder te brengen in de Cloud. Regel Partners heeft hiervoor een professionele Cloud oplossing gekozen via KPN. Brightlands Campus betaalt een vaste fee per maand voor de beschikbaarheid van het systeem, inclusief updates en upgrades.