Regel Partners

Na 14 jaar Regel Partners gaat onze gewaardeerde collega Hans de Jong per 1 augustus genieten van zijn pensioen. Hans is in 2006 begonnen als projectmanager voor de Hightech Campus (HTC) in Eindhoven, toen nog op een kantoor op de campus zelf. Vervolgens is er een start gemaakt met het opbouwen van het projectteam in Waalre, waar we nu een volwaardige vestiging hebben. Naast de HTC heeft Hans projecten als DSM Geleen, C&A België en ASML niet alleen als projectmanager begeleid, maar ook commercieel een flinke bijdrage geleverd voor het binnenhalen van deze accounts.

Hierna werd de “padre de familia “ van de vestiging Waalre Account Manager en ging hij zich alleen nog richten op zijn commerciële taken. Er volgden nog meer mooie projecten bij onder andere de HTC, Maastricht University en MSD.

Hans we hopen dat je volop gaat genieten, je hebt immers fijne hobby’s als motorrijden en houtbewerking. Daarnaast als opa heerlijk genieten van het gezin en de familie. Hans, via deze weg willen we je enorm bedanken voor alles en wensen we jou en je gezin veel geluk en liefde toe.