Building automation

ISO 27001 gecertificeerd

  • Building automation
  • Intelligent Buildings
  • System Integration

Informatiebeveiliging is tegenwoordig niet meer weg te denken in een gezonde bedrijfsvoering. Wettelijk is de beveiliging van persoonsgegevens geregeld, maar informatiebeveiliging gaat verder. Onze organisatie heeft dagelijks te maken met informatie. Informatie van en over klanten, maar ook medewerkers, leveranciers en andere stakeholders. Voor alle betrokkenen is het van belang dat deze data beschikbaar, betrouwbaar én veilig is. Dat geldt voor fysieke documenten en voor gegevens op mobiele apparaten of in de Cloud. Met de ISO 27001 hebben we hier totale controle op.

Regel Partners werkt voor toonaangevende opdrachtgevers in onder andere de industrie, (semi-) overheid, zorg en vastgoedsector. Wij willen aan onze opdrachtgevers garanderen dat we op een verantwoordelijke wijze om gaan met informatie, maar ook dat de remote verbindingen die wij aanbrengen tussen uw en onze systemen eveneens secure zijn.

Regel Partners heeft zich gecertificeerd volgens de ISO 27001 norm voor al onze bedrijfsprocessen, van sales tot systeem ontwerp en van finance tot (afstands-) beheer.Zo garanderen wij onze klanten betrouwbare en veilige oplossingen voor gebouwbeheersystemen, systeemintegratie en onze oplossingen voor intelligent buildings.