Intelligent Buildings

IoT en Room control geïntegreerd

  • Intelligent Buildings
  • IoT

Veranderingen in de samenleving stellen nieuwe eisen aan werklocaties en daarmee gebouwen. Gebouwen worden flexibeler in gebruik en we willen meer informatie uit een gebouw halen om gebouwen én installaties aan te kunnen passen aan haar gebruikers. De meeste oplossingen zijn geschikt voor één specifieke functie en zijn moeilijk te integreren met de bestaande techniek in een gebouw. De O3 Sensor Hub van Delta Controls is één van de weinige intelligent buildings oplossingen die nieuwe IoT functionaliteit naadloos integreert met ieder gebouwbeheersystemen.

De sensor hub registreert bijvoorbeeld beweging, geluid, ruimtebezetting, luchtvochtigheid en lichtintensiteit en communiceert via nagenoeg alle moderne communicatieprotocollen zoals BACnet, Bluetooth, MQTT en Enocean. Bovendien beschikt de O3 over een beacon functie voor indoor navigatie.

Gecombineerd met de O3 roomcontroller ontstaat een configuratie met individuele App bediening van klimaat, verlichting en toegangsverlening én alle relevante informatie uit de ruimte of het gebouw.  Regel Partners heeft de O3 Sensor Hub en roomcontroller al succesvol toegepast in een veeleisende zorgomgeving.

Niet voor niets in de O3 Sensor Hub de winnaar van de Innovation Awards van de AHR Expo, dé beurs van Noord-Amerika voor installaties in gebouwen.  De O3 Sensor Hub is namelijk ook toepasbaar in combinatie met ieder ander gebouwbeheersysteem dat communiceert via het BACnet protocol. Dat maakt de O3 Sensor Hub geschikt voor ieder intelligent gebouw!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, 088-10 17 600 of info@regelpartners.nl