Vitens gaat samenwerken met Regel Partners aan een toekomstbestendige beveiliging

Plaatje bij Vitens.png

 

 

Plaatje 2 Vitens.pngPlaatje Vitens 3.pngPlaatje Vitens 4.png

Overeenkomst voor beveiliging

Om de continue levering en de kwaliteit van het drinkwater zeker te stellen optimaliseert Vitens de komende 5 jaar de securitysystemen én de bouwkundige beveiliging van de Vitens locaties in 5 provincies in samenwerking met Regel Partners B.V. Dit doet Vitens door één centraal Security Management Systeem (SMS) te implementeren en de security systemen van de locaties in de 5 provincies hierop aan te sluiten en visualiseren.
De implementatie volgt een gefaseerde aanpak. Eerst wordt het centrale securitymanagementsysteem (SMS) geïmplementeerd. Vervolgens wordt de onderliggende hardware per provincie aanbesteed en geïmplementeerd. De locaties binnen de betreffende provincie worden stuk voor stuk omgebouwd en gekoppeld aan het SMS. Op deze manier worden t/m 2023 achtereenvolgens de locaties in Friesland, Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland omgebouwd.
Het centraal Security Management Systeem geeft Vitens de mogelijkheid de securitysystemen op de locaties te bedienen en beheren. Waarbij gestreefd wordt naar een eenduidige en uniforme presentatie en bediening van alle security systemen.

Regel Partners is bijzonder trots dat zij samen met haar partners (Nedap, Advancis, Milestone en Zenitel) een mooi project als dit gaat realiseren en kijkt dan ook uit naar een mooie samenwerking met Vitens. Als Systemintegrator heeft Regel Partners over de jaren veel ervaring opgedaan met het realiseren van soortgelijke projecten. Regel Partners heeft zich weten te onderscheiden door altijd het best passende en meest vooruitstrevende geïntegreerde oplossing ten behoeve van de prestatieverbetering van haar klanten te leveren.

Het contract dat is getekend, is een belangrijke stap op weg naar het nieuwe, centrale beveiligingssysteem.
Vitens gaat met Regel Partners B.V. samenwerken aan:
• De implementatie van het nieuwe SMS binnen Vitens
• Het beheer/onderhoud van het nieuwe SMS
• Het koppelen van de onderliggende hardware aan het SMS 
• Training verzorgen voor Vitens medewerkers die met het nieuwe systeem gaan werken

 

Home > Over ons > Nieuws > Vitens gaat samenwerken met Regel Partners