Regel Partners introduceert de IoT Link

Als onderdeel van het inspelen op de toenemende klantvraag naar sensoring in gebouwen en Internet of Things (IoT) oplossingen heeft Regel Partners de IoT Link ontwikkelt. Deze mobiele oplossing, gemonteerd in een robuuste koffer maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze draadloze sensoring toe te voegen aan bestaande gebouwen.

 Op deze manier kan bijvoorbeeld het klimaat worden gemonitord middels CO2, luchtvochtigheid of temperatuursensoren. Een andere toepassingen is het meten van de bezetting van kantoren zodat schoonmaakdiensten hierop aangepast kunnen worden. Ook geautomatiseerde legionella monitoring met draadloze temperatuursensoren behoort tot de mogelijkheden. Doordat IoT Link gebruik maakt van de LoRa standaard, zijn veel typen sensoren beschikbaar.

 DSC_7506_bewerkt.jpg

Data Analytics

IoT Link kan gecombineerd worden met geavanceerde data analytics. Hierdoor wordt het mogelijk om grote hoeveelheden data te analyseren en inzichtelijk te make .Afhankelijk van de wensen kan de informatie vervolgens in een app, web-interface of op een scherm getoond worden.

Verschillende kostprijsmodellen zijn mogelijk op basis van korte/lange duur verhuur of aanschaf. 

 

IOT koffer met sensoren_V2.jpg

 

Home > Over ons > Nieuws > Regel Partners introduceert de IoT Link