Uw gebouw voorzien van de nieuwste technieken voor remote beheer.

Wanneer installaties van buiten het kantoor moeten worden ontsloten gebeurd dit nog vaak op traditionele manieren. Namen en wachtwoorden die niet beheerd worden. Wie kan er allemaal toegang krijgen tot uw installatie? Geen ongewenste personen hopelijk. In de tijden van Hackers en Malware een gedachte die we graag niet willen hebben. Maar wat kan er aan worden gedaan?

Regel Partners kan deze zorg wegnemen met onze vernieuwde veiligheidsbox. Deze box kan meer dan dat het doet vermoeden.

Veiligheidsbox als VPN - zorgeloos verbinden
Met een Industry 4.0 gecertificeerde veiligheidsbox die voldoet aan de Reference Architecture Model Industrie 4.0 (RAMI4.0) refererend aan de IEC / PAS 62443-3. Deze criteria samen met de authenticatie middels X.509 Certificaten en AES encryptie zorgen voor een uitstekende veiligheid. Bovendien worden beveiligingsupdates automatisch verzorgd via centrale administratie.

De veiligheidsbox kan uw installatie ontsluiten via 2G, 3G, 4G en Wifi en Ethetnet (ADSL). Juist vanwege de toepasbaarheid met connecties naar bekende gebouwbeheer systemen en controllers maakt dit apparaat interessant. Het beveiligd “onveilige” protocollen middels AES encryptie.


veiligheidsbox.jpg

 

Maar wat betekent dit in de praktijk?

 

 

Veiligheidsbox als GSM modem - het einde van de 2G GSM modems verleden tijd
Binnenkort zetten de mobiele netwerken de ondersteuning op CSD Data stop. KPN doet dit, naar verwachting, eind 2017. Hierdoor moeten controllers, die nu nog met seriële CSD data communiceren, overgezet worden naar een moderne manier van communiceren. Is uw installatie nog niet aan vervanging toe en wilt u wel gebruik blijven maken van de remote toegang tot uw installatie dan kan dit met onze veiligheidsbox. Oude techniek in een nieuw keurslijf van veiligheid.

 

Veiligheidsbox als GSM SMS melder – Sms verzenden

Niet alleen de remote toegang maar ook het doormelden van SMS berichten zal met het beëindigen van de CSD Data niet meer functioneren. Ook hier geld dat dit met onze veiligheidsbox kan worden verholpen. Via moderne 3G en 4G techniek kunnen de SMS meldingen traditioneel worden verzonden naar uw service organisatie.


sms.pngVeiligheidsbox als Mail server  - Mails verzenden

Nieuwe controllers maken steeds meer gebruikt van nieuwe manieren om storingen en meldingen te versturen via mail. Beschikt u niet over de toegang tot een mailserver die de mail verstuurt dan kan de veiligheidsbox dit voor u oplossen.

 

mail envelop.pngVeiligheidsbox als Remote COM poort (Legacy producten op ethernet ontsluiten)

remote com poort.jpg

 

Het kan allemaal (en meer) met de veiligheidsbox van Regel Partners. We hebben onze veiligheidsbox onder anderen geïmplementeerd voor opdrachtgevers in het wetenschappelijk onderwijs, sport- en recreatie, scholen en ziekenhuizen. Wilt u meer weten dan kunt u vragen naar onze heer Eduard de Jong

 

 Home > Over ons > Nieuws > De nieuwste technieken voor remote beheer