Agent Vi Certified

In 2020 zullen beveiligingscamera's werldwijd meer dan 2,500+ Peta bytes aan data per dag genereren!! Hoeveel van deze data zal daadwerkelijk worden bekeken?

Agent Video Inteligence (Agent Vi TM) levert open platform video analyse software waarmee gebruikers in staat worden gesteld om optimale  waarde te halen uit hun videobewakingssystemen. De 'SavVi' software maakt het middels geautomatiseerde video-analyse mogelijk om gebeurtenissen van belang te detecteren en te signaleren, het effectief zoeken in opgenomen videobeelden te versnellen én statistische gegevens te extraheren uit de vastgelegde videobeelden. De 'SavVi' software van Agent VI biedt een brede waaier aan detectie-algoritmes met een eenvoudig gebruikersplatform dat te integreren is in verschillende toonaangevende (video) beheerplatformen zoals Milestone. Deze geautomatiseerde algoritmes vervangen de tijdrovende surveillance taken die nog vaak door echte personen worden uitgevoerd.

Onze business unit Systeemintegratie mag zich nu 'Agent Vi Certified Systems Integrator' noemen. (link: Netherlands).

Met deze add-on kunnen we onze klanten een extra hoogwaardige oplossing aanabieden, welke toegevoegde waarde heeft, kosten verlaagt en de effectiviteit van de aanwezige camera's verhoogt. Door real-time event detectie via 'SavVi', worden onze VMS en SMS oplossingen versterkt en zijn gebruikers in staat nog sneller maar bovenal effectiever te handelen. Kortom een welkome aanvulling in ons portfolio.

Wilt u meer informatie? Of liever een live demonstratie?

Neemt u dan contact op met Maureen van der Poel, Accountmanager Systeemintegratie, via 033-2544848 of m.vanderpoel@regelpartners.nl

 

Plaatje 3 bij Agent Vi.pngPlaatje 2 bij Agent Vi.pngPlaatje 1 bij Agent Vi.png

Home > Over ons > Nieuws > Agent Vi Certified