Technisch of technisch commercieel Traineeship bij Regel Partners

Start je carrière als technisch of technisch commercieel trainee bij een innovatieve organisatie die markteider is in gebouwautomatisering en systeem integratie en onderdeel is van de Unica Groep! Wij zijn per direct op zoek naar technische en technisch commerciële trainees voor de locatie Hoevelaken.

Wat maakt een technisch of technisch commercieel traineeship aantrekkelijk?

In circa 2 jaar maak je kennis met alle technische en commerciële binnendienst activiteiten binnen onze organisatie, van engineering, tot het maken van een systeem ontwerp en het calculeren en maken van offertes. Dit doe je ten behoeve van (potentiele) gebouwautomatiserings- en integratieprojecten, en oplossingen die raken aan intelligente gebouwen. Je ontwikkelt je in een dynamisch vakgebied wat veel carrière kansen biedt. Inhoudelijk doe je bijvoorbeeld ervaring op met moderne technische automatisering, state of the art verduurzamingsmogelijkheden in gebouwen, technieken om safety- en security systemen te integreren. Je persoonlijke ontwikkeling heeft onder andere betrekking op omgang met klantencontacten, het organiseren van projecten en alle aspecten die daarbij komen kijken en moderne werkvormen zoals agile en scrum. Afhankelijk van de interesse van de kandidaat kunnen de accenten meer op technische of technisch/commerciële aspecten liggen.

Je wordt daarbij gefaciliteerd door een persoonlijke coach (manager of senior collega) een informele organisatie met veel mogelijkheden op de leren en ontwikkelen. Wij geven hier aan invulling door bijvoorbeeld kennisdagen en -avonden.

Onze ideale trainee

Is in het bezit van een afgerond hbo- (of wo-diploma) in een technische richting, zoals electrotechniek, industriële automatisering, technische automatisering of technische bedrijfskunde.  Een trainee heeft maximaal twee jaar werkervaring en de ambitie om uit te groeien tot technisch specialist(e), sales engineer, project engineer of op de iets langere termijn project- of accountmanager; en is communicatief goed onderlegd; woont op bereisbare afstand van Amersfoort of Eindhoven. 

Meer weten?

Wij zoeken kandidaten die vernieuwend denken, een eigen heldere visie hebben en de ambitie hebben om door te groeien. Voor meer informatie over het technisch traineeship of voor vragen over de te volgen procedure, kun je contact opnemen met mevrouw J. Kroder via (088) 10 17 600 of mailen naar info@regelpartners.nl

Home > Gebouwautomatisering > Vacatures > Technisch of technisch commercieel Traineeship