Sales Engineer Binnendienst (2 vacatures)

Als Sales Engineer Binnendienst maak jij de vertaalslag van klantvraag naar een optimale technische automatiseringsoplossing, passend binnen het wensen en eisenpakket van de klant en voor de best mogelijke Total Cost of Ownership. Je bent de architect van een technische automatiseringsoplossing in technisch en financieel perspectief.

Belangrijkste taken:

Jouw team

Regel Partners, met vestigingen in Hoevelaken, Waalre en Meppel, is een landelijk opererende System Integrator van gebouwbeheersystemen, Intelligent Building en Fire, safety & en security oplossingen. Openheid, transparantie, keuzevrijheid en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten en vormen de basis van jarenlange relaties met opdrachtgevers en business partners.

 

“Empowering People in Buildings”

Regel Partners gelooft niet in het exclusief houden van kennis en producten. Echte integratie is pas mogelijk als alle betrokkenen open en transparant zijn over technologie, kosten en kwaliteit: dat biedt vrijheid in de keuze voor oplossingen en partners. Dat maakt het mogelijk om samen te werken op basis van tevredenheid, zonder ‘lock-ins’ door exclusief gehouden technologie.

 

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een organisatie die groeiende is. We dagen je uit het beste uit jezelf te halen en je verder te ontwikkelen op jouw terrein. We bieden dan ook mogelijkheden voor opleidingen en trainingen. Daarnaast zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zonder meer goed te noemen.

 

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Als sales engineer ben je commercieel, technisch, zelfstandig en resultaatgericht.
Daarnaast vragen we van jou:

Enthousiast geworden? We zien je sollicitatie graag tegemoet. Je Curriculum Vitae kan je mailen naar info@regelpartners.nl t.a.v. mevrouw J. Kroder. Mocht je nog vragen hebben dan vernemen we dit graag.

 

 

Home > Gebouwautomatisering > Vacatures > Sales Engineer Binnendienst (2 vacatures)