Consultant Smart buildings & data analytics

Als consultant Smart buildings & data analytics ga je aan de slag met nieuwe “smart building oplossingen” die door de organisatie verkocht en geïmplementeerd kunnen worden. Dit doe je op basis van een businesscase en een gedegen technische oplossing. Je helpt de salesorganisatie met het aanbieden en offreren van deze oplossingen en helpt onze klanten in het maken van de juiste keuzes. 

In deze rol krijg je de ruimte om onderzoek te doen naar relevante nieuwe en bestaande producten en technologieën op het gebied van klimaattechniek, elektrotechniek, security installaties in gebouwen en de integrale automatisering hiervan. Je ontwikkelt de kennis binnen de organisatie op het ondersteunende automatiseringsvlak aan Smart building technologie en aanvullende oplossingen zoals applicaties voor bijvoorbeeld indoornavigatie.

 

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Als Consultant Smart buildings & data analytics ben je technisch, zelfstandig en resultaatgericht.


Daarnaast vragen we van jou:

Meer weten?

Voor meer informatie of voor vragen over de te volgen procedure, kun je contact opnemen met mevrouw J. Kroder via telefoonnummer 088-1017600 of per mail: info@regelpartners.nl

Home > Gebouwautomatisering > Vacatures > Consultant Smart buildings & data analytics