Vacatures

Regel Partners groeit duurzaam en gedegen.

Voor onze vestigingen in Hoevelaken, Eindhoven en Meppel zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Leeftijd, werkervaring en opleiding verschillen, maar het zijn altijd mensen met een brede belangstelling, sociale vaardigheid en een passie voor techniek. Heb je interesse, dan kun je ons altijd een open sollicitatie sturen, zodat wij kunnen zien of je profiel aansluit bij onze behoeften. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Uw (open) sollicitatie mag u mailen naar info@regelpartners.nl t.a.v. de heer A.H. Brunink.

Sales Engineer Binnendienst (2 vacatures)

Als Sales Engineer Binnendienst maak jij de vertaalslag van klantvraag naar een optimale technische automatiseringsoplossing, passend binnen het wensen- en eisenpakket van de klant en voor de best mogelijke Total Cost of Ownership. Je bent de architect van een technische automatiseringsoplossing in technisch en financieel perspectief.

Technisch of technisch commercieel Traineeship

Start je carrière als technisch of technisch commercieel trainee bij een innovatieve organisatie die marktleider is in gebouwautomatisering en systeem integratie en onderdeel is van de Unica Groep! Wij zijn per direct op zoek naar technische en technisch commerciële trainees voor de locatie Hoevelaken.

Project Engineer(s) Building Automation

Vanwege sterke groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar project engineers voor diverse vestigingen. Als Project Engineer ben je in de realisatie van klantopdrachten op locatie vaak het technisch aanspreekpunt voor de klant. Je bent verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van installaties, oplossen van storingen, en het maken, uitbreiden of verbeteren van software van gebouwautomatiseringssystemen.

Consultant Smart buildings & data analytics

Als consultant Smart buildings & data analytics ga je aan de slag met nieuwe “smart building oplossingen” die door de organisatie verkocht en geïmplementeerd kunnen worden. Dit doe je op basis van een businesscase en een gedegen technische oplossing. Je helpt de salesorganisatie met het aanbieden en offreren van deze oplossingen en helpt onze klanten in het maken van de juiste keuzes.
Home > Gebouwautomatisering > Vacatures