Onze innovatieve oplossingen

Regel Partners onderscheidt zich in de ambitie om continu te innoveren en u toekomstvaste oplossingen met praktische en financiële voordelen te bieden. Wij ontwikkelen vanuit de visie dat onze innovaties complementair moeten zijn aan gangbare oplossingen die u reeds van ons gewend bent. Graag geven wij u inzicht in de prachtige innovaties die Regel Partners zo uniek maken.

 


 

energy-label.png

Weersvoorspellend regelen; voorkom verspilling

U kent het wel: ’s ochtends is het koud, u stookt uw pand volledig warm en als gevolg van een lekker zonnetje bent u ’s middags de warmte weer aan het weg koelen. Regel Partners heeft een unieke oplossing ontwikkeld om dit probleem tegen te gaan. Op basis van weerdata op postcodeniveau van partner Meteo Vista wordt verwarming en koeling met name aan het begin van de dag geregeld. Is het buiten rond het vriespunt en het blijft koud, dan verwarmt uw installatie snel en efficiënt het gebouw. Heeft het alleen ’s nacht gevroren en wordt het overdag +12? Dan houden we daar vast rekening mee dankzij onze slimme regelingen. Zo wordt onnodig energieverbruik voorkomen en binnenklimaat verder geoptimaliseerd.

Klik hier voor een uitgebreide productbeschrijving

Meteo module demo site

Login: demo@regelpartners.nl
Wachtwoord: demo

stock-photo-11336414-xxl-wind-farm-silhouette.jpg

Energie-efficiënte automatisering

Met energie-efficiënte automatisering brengt Regel Partners de belangrijkste energetische knelpunten snel en inzichtelijk in kaart. Vanzelfsprekend kijken wij naar de relevante instellingen, het ‘gedrag’ van het gebouw en de installatie. Waar mogelijk voeren wij metingen uit aan uw installatie ter completering van het beeld. Na een korte meetperiode weet u snel waar u eenvoudig energie kunt besparen. De geringe investering in energie-efficiënte automatisering betaalt zich razendsnel terug.

 


 

Performance_management.jpgPerformance management, in een oogopslag inzicht in uw installatie

Het performance management systeem creëert een waardevolle, aanvullende management informatielaag bovenop een gebouwautomatiseringssysteem. Dit levert snel en efficiënt inzicht in het gedrag van uw gebouw en installaties. Systematisch verbeteren en kostenreduceren wordt een stuk eenvoudiger. Onderzoek toont aan dat investeringen in monitoring een korte terugverdientijd kennen. Op eenvoudige wijze heeft u als eigenaar of gebruiker op meerdere niveau’s inzicht in bijvoorbeeld storingsgedrag, storingsduur, energieverbruik en andere relevante parameters. Het performance management systeem geeft u antwoorden waar een gebouwbeheersysteem niet in voorziet.

Klik hier voor een uitgebreide productbeschrijving

 

 

Home > Gebouwautomatisering > Oplossingen